Başkan Böcek için sosyal medyada destekler sürüyor

Başkan Böcek için sosyal medyada destekler sürüyor
Böcek'le ilgili çıkan asılsız haberler sevenlerini üzerken, sosyal medya üzerinden başkana siyasetten sanata birçok alandan manevi destek yağıyor.

Koronavirüse yakalanmasının ardından hastanede tedaviye alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, koronayı yense de, öksürük nedeniyle ciğerleğinde oluşan tahribatın savaşını veriyor. Sağlık durumunun stabil olduğu Böcek'e manevi destek ise çığ gibi büyüyor. Sosyal medya üzerinden #TürkiyeSeninleMuhittinBöcek hashtagiyle manevi destek verilen Böcek'e siyasetten sanata birçok alandan geçmiş olsun dilekleri geliyor.
 

'DUALARIMIZ SİZİNLE'
Böcek'le aynı zamanlarda koronavirüs teşhisi konulan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de destek verenler arasındaydı. Sosyal medya hesabından, "Sıra sizde Muhittin Başkanım! En kısa sürede sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle dualarımız sizinle" diyerek, destek mesajı yayınladı.
 

'YAKINDA GÜZEL HABERLER ALACAĞIZ'
Türkiye'nin dört bir yanından Böcek'e manevi destek veren bazı isimler;
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Covid-19 tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek'in çok yakında güzel haberlerini alacağımıza inanıyoruz. Başkanımızın yeniden sağlığına kavuşup Antalya'da çok güzel işlere imza atacağına inancımız tam."
 

'MÜCADELEYİ YENECEK'
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Dualarımız Antalya’nın çalışkanlığı ile bilinen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için. Kısa süre içinde, vatandaşlarımızın dualarıyla ve doktorlarımızın ilgisi ile yeniden aramızda olacağına inanıyorum. Aklım, kalbim Antalya’da. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in Covid 19 ile mücadelesini yenerek bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum" dedi.
 

'ANTALYA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK'
CHP'li Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, "Yeniden sağlığına kavuşup Antalya için çalışmaya devam edecek!."

'SENİNLEYİZ'
İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, "Sevgili Muhittin Böcek başkanım, dualarımız seninle, şifa ile aramıza dönmeni diliyoruz. Seninleyiz."
 

'DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR'
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Dualarımız seninle, diren @BocekMuhittin Başkanım, yolumuz uzun, daha yapacak çok işimiz var. Güzel günler göreceğiz."
 

ACİL ŞİFALAR DİLEDİ
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Koronavirüs tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek’e acil şifalar diliyor, bir an evvel sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum."
 

'İNANCIMIZ TAM'
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Covid 19 tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'in virüse karşı verdiği mücadelenin olumlu sonuçlanacağına inancımız tam. Güzel haberleri en kısa zamanda bekliyoruz."
 

SANAT CAMİASI DA DESTEK VERDİ
Şevval Sam, "Sayın Muhittin Böcek’e acil şifalar diliyorum. Bir an önce yeniden sağlıkla görevine dönmesini diliyorum." Oyuncu Mert Fırat, "En yakın zamanda sağlığına kavuşacağına şüphem yok. İyi kalbi ve her kesimi kucaklayan samimiyetiyle kalpler #MuhittinBöcek için atıyor.