Antalya-Zıpkınla Balık Avlarken Denizde Boğuldu

Antalya-Zıpkınla Balık Avlarken Denizde Boğuldu
Antalya'nın Kemer İlçesi'nde zıpkınla balık avlamak için denize giren 37 yaşındaki Uğur Tankulu, boğularak yaşamını yitirdi.

Antalya"nın Kemer İlçesi"nde zıpkınla balık avlamak için denize giren 37 yaşındaki Uğur Tankulu, boğularak yaşamını yitirdi.

Kemer"de bir alışveriş merkezinde çalışan evli ve 2 çocuk babası Uğur Tankulu, iş çıkışı Çamyuva Mahallesi"ndeki plaja zıpkınla balık avlamak için gitti. Tankulu, daha önce de zaman zaman balık avlamak için geldiği bölgede denize tüpsüz dalış yaptı. Yakınları, Tankulu"dan haber alamayınca kardeşi, aramak için sahile geldi. Saat 19.30 sıralarında Uğur Tankulu"na ait 07 V 4179 plakalı otomobil ve yanına çıkardığı ayakkabılarını bulan kardeşi, jandarmadan yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine Çamyuva Jandarma Karakolu"na bağlı ekipler yönlendirildi. Jandarmanın yaptığı incelemenin ardından denizde Uğur Tankulu"nun cansız bedenine ulaşıldı. Kıyıya çıkarılan Tankulu"nun cenazesi yapılan inceleme sonrası Kemer Devlet Hastanesi"ne götürüldü.

Sahilde ekiplerin çalışmasını takip eden yakınları Tankulu"nun cansız bedeninin sudan çıkarıldığını görünce "O değildir" diye feryat ederek, inanmak istemedi.