Antalya - Dünya Çocukları Toroslarda Dostluk İçin Buluştu

Antalya - Dünya Çocukları Toroslarda Dostluk İçin Buluştu
Dünya çocukları Toroslarda dostluk için buluştuAntalya'nın Akseki İlçesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Toroslarda Dünya Çocukları Dostluk Buluşması etkinliğine 4 ülkeden 150 çocuk katıldı.

Dünya çocukları Toroslarda dostluk için buluştu

Antalya"nın Akseki İlçesi"nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Toroslarda Dünya Çocukları Dostluk Buluşması etkinliğine 4 ülkeden 150 çocuk katıldı.

Akseki Kaymakamlığı, Akseki Belediyesi ve girişimci Mustafa Kavasoğlu işbirliğiyle "Toroslarda Dünya Çocukları Dostluk Buluşması" etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Lübnan, Romanya, Kazakistan ve Ukrayna"dan gelen 150 çocuk katıldı. Festival kapsamında çocuklar Sarıhacılar Mahallesi"nde Türk yaşıtlarıyla buluştu. Çocuklar, burada çeşitli gösteriler düzenledi.

Etkinlikte konuşan Kaymakam Murat Beşikçi, farklı kültürlerden çocukların bir araya gelmesiyle Akseki"de büyük bir coşku yaşandığını belirterek, dünya barışına ve huzuruna katkı sunacak bu organizasyonun ilçenin tanıtımına da yarar sağlayacağını vurguladı.

Girişimci Mustafa Kavasoğlu da Geçen yıl bu projeye 24 ülkeden 30 grup katılmıştı. Bu yıl maalesef memleketimizde yaşadığımız bazı sıkıntılar yüzünden sadece 4 ülke ağırladık. Umuyorum tüm insanlar, tüm insanlık memleketimiz bütün sıkıntılardan kurtulacak ve daha dostane, daha barışçı projeler üreterek dünya çocuklarını Toroslarda çok kalabalık bir şekilde ağırlamayı hedefliyoruz diye konuştu.