Antalya, 2016 Sezonunun İlk Polonyalı Turistlerini Karşıladı

Antalya, 2016 Sezonunun İlk Polonyalı Turistlerini Karşıladı
2016 sezonunun ilk Polonyalı turist kafilesi Antalya’ya geldi.

2016 sezonunun ilk Polonyalı turist kafilesi Antalya"ya geldi. 189 kişilik ilk kafilenin ardından, 27 Nisan ve 4 Mayıs tarihlerinde de turistler gelmeye devam edecek.

2015 yaz sezonunda Polonya"dan Antalya"ya gelen yolcuların yüzde 38"ini gerçekleştiren Coral Travel-Wezyr Holidays, 2016 turizm sezonunun Polonya"dan Antalya"ya ilk turizm kafilesini de getirdi.

Geçen yıla oranla genel olarak Türkiye"ye olan erken rezervasyon taleplerinde bir azalma olmasına rağmen, bu yıl da pazardaki lider konumlarını koruyacaklarını belirten Genel Direktör Kaan Ergün, 20 Nisan"da başlayan ilk charterımızın ardından, bir sonraki hafta Polonya"nın Varşova, Katovice, Gdansk, Poznan ve Wroclaw şehirlerinden Antalya"ya 6 charter seferi, Bodrum"a da 4 charter seferimiz bulunmakta. Sezon boyunca bu bölgelere Pegasus Havayolları ile devam edecek olan charter seferlerimizin artarak devam edeceğini öngörüyoruz. Türkiye, Polonyalının en sevdiği yaz destinasyonları arasında. Polonya"nın 10 uçuş noktasından 16 ülkeye tatil paketleri satıyoruz. Son yıllarda, grubumuzun Yer Hizmetleri alanında hizmet veren markası ODEON Tours desteği ile Yunanistan ve İspanya"da kapasitemizi artırarak güçlendik. Polonya"da erken rezervasyon ile tatil satın alma ilgi gören, oturmuş bir sistem. Geçtiğimiz sene satışlarımızın yaklaşık yüzde 40"ı erken rezervasyon ile gerçekleşti. Bu sene erken rezervasyonda İspanya, Yunanistan, Bulgaristan gibi destinasyonlar daha önde ve gözde gözükmesine rağmen, Türkiye"deki turizm hizmetlerinin gerek servis kalitesi, gerekse Polonyalı turistlerin tatil bütçelerine uygunluğunu dikkate aldığımızda, sezon içinde Türkiye"ye yönelik son dakika satışlarda bir artış yakalayabileceğimizi düşünüyoruz dedi.

Coral Travel-Wezyr Holidays Genel Direktörü Ergün sözlerini şu şekilde tamamladı: Misafirlerimize Türkiye"nin yanı sıra, Yunanistan, İspanya, Bulgaristan, Mısır, Tayland, Meksika, Birleşik Arap Emirlikleri, Maldiv Adaları, Seyşel Adaları, Mauritius, Sri Lanka, Singapur, Endonezya, Kuba ve Dominik Cumhuriyeti"nde de çok özel tesislerde tatil imkanları sunuyoruz. Fakat Türkiye ve Antalya, gerek tesisleri, gerek hizmet kalitesi, gerek doğası ve gerek de tarihi özellikleri ile hem bizim hem misafirimizin gönlünde ayrı bir yere sahip. - ANTALYA