ALTSO Başkanlığı için aday sayısı artıyor

ALTSO Başkanlığı için aday sayısı artıyor
ALTSO Genel Kurulu öncesi Ali Kamburoğlu, Mehmet Mercan, Bilal Gömeç ve Tunahan Kasapoğlu'nun isimleri başkan adayları arasında geçiyor..

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Genel Kurulunun, 2022 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Alanya'da ALTSO seçimleri için de adaylar yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı. Son iki dönemdir ALTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Şahin'in görevi bırakacak olması nedeniyle Oda Başkan Yardımcısı Ali Kamburoğlu'nun ismi de başkan adayı olarak geçiyor. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in adayı olarak lanse edilen Kamburoğlu'nun aday olmak için önümüzdeki günlerde yapacağı istişareler sonrası karar vereceği öğrenildi. 

Kamburoğlu'nun dışında başka isimlerin daha aday olacağı konuşuluyor. Son olarak adaylık için kulislerde Mehmet Mercan ismi de geçmeye başladı. Kamburoğlu'nun dışında aday olabileceği konuşulan Mehmet Mercan isminin yanı sıra, Albimo Mobilya sahibi Bilal Gömeç'in de adaylık için nabız yokladığı gelen haberler arasında. Yalnız Mehmet Şahin'in adayı olarak lanse edilen Kamburoğlu'nun aday olması durumunda ise yakın çevresine adaylığını açıklayan Bilal Gömeç'in adaylığının zora gireceği konuşuluyor. 

Bir diğer aday olarak ise Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu'nun ismi geçiyor. Kasapoğlu'nun önümüzdeki süreçte yapılacak değerlendirmeler sonrası adaylık konusunda karar vereceği konuşuluyor.