ALTSO Başkanı Şahin'den örnek davranış

ALTSO Başkanı Şahin'den örnek davranış
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Corona virüsüne karşı alınan önlemler kapsamında hamile olan ve 12 yaş altı çocuğu olan kadın personellere 12 gün idari izin verildiğini açıkladı.  Şahin toplantıdan önce ALTSO Birim amirleri ile yaptıkları toplantıya da dikkat çekerek, bu kararlar neticesinde üyelerimizin işlerinin aksamaması için de kurum içinde alternatif önlemler aldıklarını önemle vurguladı. 

Şahin, devletimiz tarafından alınan tedbirler neticesinde eğitime ara verilmiş, anaokulu ve kreşler de kapatılmıştı. Biz bu durumda 12 yaşından küçük çocukları olan çalışan anneler zor durumda kalmasın diye bu kararı aldık. Umarız diğer kurumlara örnek olur ”diye konuştu. 

Şahin ayrıca TOBB’dan gelen tavsiye kararı neticesinde Mart ayı olağan meclis toplantısının da ertelendiğini duyurdu.

ŞAHİN; “EN GÜVENİLİR ÜLKE TÜRKİYE”
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası  haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Şahin, Corona virüsüne karşı gerekli önlemlerin alındığını belirtti. Şahin ayrıca Alanya’da herhangi bir vak’a ya rastlanmadığı gibi ülke genelinde de alınan tedbirler sayesinde  dünyanın en güvenilir ülkesi olduklarının altını çizen Şahin; “Ben şahsen bu hadisenin en kısa sürede defedileceğine inanıyorum. Yeter ki tüm vatandaşlarımız tedbirli olmaya devam etsin” dedi.

ŞAHİN: “12 GÜN İDARİ İZİN VERDİK”
Başkan Şahin, “Ülkemizde de görülen Corona virüsü salgınına karşı önlemlerimizi arttırdık. Hafta sonu; profesyonel ekipler, özel kıyafet giyerek ULV Cihazları ile oda hizmet binamızda dezenfekte çalışması yaptı. Ayrıca yine oda hizmet binamızda yoğun olarak kullanılan noktalara vatandaşlar için sıvı el dezenfektanları koyduk” dedi

Tüm bunların yanında, bugün gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantısında da 12 yaşından küçük çocuğu olan kadın personelimiz başta olmak üzere hamile, personelimiz de yarından itibaren 12 gün izin kullanması için karar aldık” dedi.  

SADECE BAKANLIK KAYNAKLARINA GÜVENELİM
Son zamanlarda sosyal medya üzerinden çeşitli spekülasyonlar yapılarak vatandaşların tedirgin edilmeye çalışıldığını da ifade ederek, “Buradan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum, Sağlık Bakanlığı’mızın açıklamaları dışında hiçbir şeye itibar etmeyin” dedi.