Alo 140 Terör İhbar Hattı Kuruldu

Alo 140 Terör İhbar Hattı Kuruldu
Emniyet Genel Müdürlüğünce, terörle mücadele çerçevesinde yapılacak ihbarlara ilişkin iş ve işlemlerin gizlilik kuralları içerisinde daha etkin ve hızlı yürütülebilmesi amacıyla mevcut ihbar yollarına ilave olarak “ALO 140 TERÖR İHBAR HATTI” kuruldu.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli olarak kurulan bu ihbar hattının bilinirliğini artırmak aktif olarak kullanımına katkı sağlamak amacıyla "ALO 140 TERÖR İHBAR HATTI"  tanıtan afişleri ilçemizin ana caddelerinde vatandaşlarımızın rahat görebilecekleri yerlere astık.

Terör olaylarının önlenmesi meydana gelen olayların aydınlatılması ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik vatandaşlarımızdan alınan ihbarlar; terörle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlara büyük katkı sağlamaktadır. Etkin ve kararlı bir şekilde yürütülen terörle mücadele süresince vatandaşlarımızca yapılan ihbar sonucunda çok sayıda terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği, önemli miktarlarda silah, mühimmat, patlayıcı madde ve bomba yapım malzemesinin ele geçirilmiş ve böylelikle olması muhtemel birçok terör eylemi engellenmiştir.

Terör olaylarının önlenmesi meydana gelen olayların aydınlatılması ve aranan şahısların yakalanmasına katkı sağlamanız için, TERÖRE HEP BİRLİKTE DUR DEMEK İÇİN şüphelendiğiniz kişi veya olayları  "ALO 140 TERÖR İHBAR HATTI" na bildiriniz.