ALKÜ’de ‘Hayalet’ Sekreter İddiası

ALKÜ’de ‘Hayalet’ Sekreter İddiası
Büyük beklentilerle Akdeniz Üniversitesi’nden ayrılarak ayrı bir üniversite haline gelen Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi gün geçtikçe farklı dedikodularla gündeme taşınıyor.

Edinilen bilgiye göre,Eğitim Fakültesi Fakülte sekreterliği kadrosuna 27.12.2019 tarihinde asaleten ataması yapılan Abdülkadir Taşletimur’un, görevlendirme ile Osmaniye’de görev yaptığı ve maaşını Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nden aldığı öğrenilirken, yeni gelen bir atama yazısı ile başka kurumda kurucu müdür olarak atanacağından dolayı ALKÜ'den muvafakatını ve maaş naklinin istendiği iddia ediliyor.

ALKÜ Eğitim Fakültesi Fakülte sekreterliği kadrosunu işgal eden Taşletimur’un ataması yapıldığı günden bu yana yerine şu anda Eğitim Fakültesi Sekreteri olarak eski Genel Sekreter Fatih Özdemir görevi yürüttüğü öğrenildi.

ALKÜ’de personel sıkıntısı yaşandığı her fırsatta dile getirilirken, maaşını ALKÜ’den alarak bulunduğu idari kadroyu yaklaşık iki yıldır işgal eden, ancak ALKÜ’de kimse tarafından görülmediği, ayak basmadığı iddia edilen Taşletimur hakkında Rektör Kalan’ın nasıl bir açıklama yapacağı ise merak ediliyor.