ALKÜ Sağlık çalışanlarından gönül sofrası

ALKÜ Sağlık çalışanlarından gönül sofrası
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanları  aileleriyle birlikte  hastane  yönetiminin düzenlemiş olduğu  iftar programında bir araya geldi..

Alanya'da  düzenlenen  iftar yemeğine  yaklaşık  750 kişi  katıldı. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş ve yönetim birimi  katılımcıları karşıladı. Ramazan ayının simgesi olan ramazan davuluda  unutulmadı. 
 Birlik ve beraberlik duygularının paylaşıldığı iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Hastane Başhekimi  Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş ; tüm sağlık personelinin  bir arada olmasından dolayı  duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Taşbaş; “muhabbet ve kardeşlik coşkusu ile bu yıl da ramazan ayının sonlarına gelmiş bulunmaktayız. Kaynaşma ve dayanışmanın en  güzel örneklerinin yaşandığı ve  sunulduğu  bu ayda bizleri yalnız  bırakmayarak  iftar programımıza katıldığınız  için teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.” dedi.  
İftar  programı daha sonra   çocuklar  için özel  olarak hazırlanan animasyon  gösterileriyle devam etti.Düzenlenen gecede çocuklar  gönüllerince  eğlendi. Güzel bir iftar yemeği sonunda  sağlık çalışanları  yönetim ekibine   organizasyonla ilgili teşekkür ettiler.