ALKÜ Rektörü Kalan Hakkında Şok İddia!

ALKÜ Rektörü Kalan Hakkında Şok İddia!
Alanya'da geçtiğimiz yıl sonunda Mahmutlar Mahallesi'nde kaza yapan ALKÜ Rektör'ü Prof. Dr. Ekrem Kalan hakkında kaza raporunun tutulmadığı iddia ediliyor.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan'ın 2021 yılının Aralık ayının sonunda akşam saatlerinde kaza yaparak hafif yaralandığı Alanya gündeminde yer almıştı. Geçtiğimiz günlerde yerel bir internet haber sitesinde yer alan paylaşımda isim vermeden Rektör Kalan'ı kast ederek, "2021 Aralık ayının sonuna doğru Mahmutlar'da gece saatlerinde, üst düzey bir bürokratın yaptığı kazanın adli raporu tutulmadı mı ? " ifadeleri ile Alanya'daki yetkililer etiketlenerek paylaşımda bulunulmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan Rektör Kalan hakkında son günlerde Alanya gündeminde yer tutan diğer bir iddia ise; Rektör Kalan’ın, 2023 yılında gerçekleştirilecek genel seçimlerde, Cumhur İttifak'ın kötü bir sonuç alması ihtimaline karşın, Millet İttifakı ile çeşitli temasları içerisinde olduğu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sonrası senaryolarda etkin rol alacağı siyasi kulislerde iddia ediliyor.

Yöneltilen iddialar hakkında yetkililer tarafından henüz bir açıklama yapılmazken, Rektör Kalan, hakkında çıkan bu iddialar hakkında nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.