ALKÜ Personel Alıyor

ALKÜ Personel Alıyor
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), 19'u Öğretim Üyesi, 18’i Öğretim Görevlisi olmak üzere farklı bölüm ve birimlere, toplamda 37 adet akademik personel alımı yapacağını duyurdu.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), 23 Kasım 2016 tarihinde ilan edilen akademik personel alımına ilişkin bir açıklama yaptı. Akademik personel alımına ilişkin yapılan kamuoyu duyurusuna göre ALKÜ, 19 ‘u Öğretim Üyesi, 18’i Öğretim Görevlisi olmak üzere farklı bölüm ve birimlere, toplamda 37 adet akademik personel alımı yapacak. Açıklamada, başvuru yapmak isteyen adayların istenilen belgelerle birlikte ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gün içerisinde ALKÜ Rektörlüğü’ne şahsen müracaat yapmaları gerektiği ifade edildi.  
ALIMLAR,  4 FAKÜLTE VE 4 MESLEK YÜKSEKOKULUNA YAPILACAK
Alımlar hakkında bilgi veren Rektör Pınarbaşı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yapılan ihraçlar neticesinde hızla bu alımları yaparak ALKÜ’deki eğitim kalitesinin daha da üst seviyelere çıkacağı ifade etti. 19 öğretim üyesi alımı şu birimlere olacak: Mühendislik Fakültesine 7, Tıp Fakültesine 6, Eğitim Fakültesine 4, İşletme Fakültesine 1 ve ALTSO Meslek Yüksek Okuluna 1 adet. 18 adet öğretim görevlisi alımları dağılımı ise: Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokuluna 6, ALTSO Turizm Meslek Yüksekokuluna 5, ALTSO Meslek Yüksekokuluna 4 ve Akseki Meslek Yüksekokuluna 3 adet. 
Rektör Pınarbaşı yeni öğretim üyeleri almaya devam edileceğini ve YÖK'e bu kapsamda yeni bir liste gönderildiğini, YÖK'ten onay gelmesinin ardından yakın zamanda daha fazla öğretim üyesini ALKÜ bünyesine katacaklarını belirtti.
Akademik personel alımına ilişkin detaylı bilgilere ALKÜ’nün resmi web sayfası www.alanya.edu.tr’ den adresinden ulaşılabilir, ilana başvurular ise 23.11.2016-07.12.2016 tarihleri arasında yapılacak.