Aliye Aydoğan'ın cenaze programı belli oldu

Aliye Aydoğan'ın cenaze programı belli oldu
Geçtiğimiz pazartesi günü beyin kanaması geçiren ve dün beyin ölümü gerçekleştiği, ailesi tarafından organlarının bağışlanacağı açıklanan Dr. Aliye Aydoğan’ın cenaze programı belli oldu.

Alanya'nın sevilen isimlerinden, Lazer Göz Tıp Merkezi Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Aliye Aydoğan, geçirdiği beyin kanamasının ardından ALKÜ eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Yoğun Bakım Servisinde tedaviye alınmıştı. Doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen Aydoğan’ın beyin ölümünün dün gerçekleştiği belirtilmişti.

ORGANLARI BAĞIŞLANDI

ALKÜ EAH Yöneticileri tarafından yapılan açıklamada, Aydoğan’ın organlarının ailesi tarafından bağışlanma kararı verildiği belirtilmişti. Bu kararın ardından talihsiz doktora bu sabah saat 08.00 sıralarında Covid-19 PCR testi uygulandı. Aydoğan’ın organları gün sonunda sıra bekleyen hastalar için Alanya’dan yola çıkacak.

AİLE MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEK

Vefatı ile Alanya’yı yasa boğan Aydoğan’ın cenazesinin 2 Nisan Cuma günü Gürses Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Alanya Dönme Mevkiindeki Aile Mezarlığına defnedileceği öğrenildi. Alanya Medya olarak Aydoğan Ailesine sabır dileriz