Alanyaspor’da hedef 3 puan

Alanyaspor’da hedef 3 puan
Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 6. haftasında yarın Bahçeşehir Okulları Stadında Fatih Karagümrük'ü misafir edecek. Aytemiz Alanyaspor ile Fatih Karagümrük bir resmi maçta ilk kez karşılaşacak.

Süper Lig'de 6. hafta müsabakaları oynanıyor. Aytemiz Alanyaspor, yarın (pazar) sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Mete Kalkavan, Cevdet Kömürcüoğlu ve Yusuf Bozdoğan hakem üçlüsü yönetecek. 

KARAGÜMRÜK PUAN İSTİYOR
Resmi bir müsabakada ilk kez birbirlerine rakip olurken, iki takım sezon öncesi hazırlık maçında karşılaşmıştı. Topuk Yaylası'nda oynanan hazırlık maçını Alanyaspor, Davidson ve Bareiro'nun golleriyle 2-0 kazanmıştı. Fatih Karagümrük ligde geride kalan 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Topladığı 8 puanla ligin zirvesini zorlayan Karagümrük Alanya'ya iddialı geliyor.  

ALANYASPOR TAM KADRO

Kendi sahasındaki mücadelede mutlak galibiyet hedefleyen Aytemiz Alanyaspor'da zorlu karşılaşma öncesi eksik oyuncu bulunuyor. A Milli Takımdan sakatlıkla dönen ve Galatasaray deplasmanında kadroya alınmayan Efecan Karaca'nın iyileştiği Teknik Direktör Çağdaş Atan'ın görev vermesi halinde Fatih Karagümrük karşısında forma giyebileceği öğrenildi. Konuk ekip F.Karagümrük'te ise tek eksik, Kasımpaşa maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Jimmy Durmaz