Alanyalı Veterinerlerden Başkan Yücel'e Ziyaret

Alanyalı Veterinerlerden Başkan Yücel'e Ziyaret
Yarın kutlanacak "Dünya Veteriner Hekimler Günü" nedeniyle, Antalya Veteriner Hekimler Odası Alanya Temsilcisi Kenan Ersoy ve Üyeler Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.

Dünya Veteriner Hekimler Birliğinin, her yıl Nisan ayının son Cumartesi gününü, "Dünya Veteriner Hekimler Günü" olarak kutlanmasını kararlaştırdığını belirten Antalya Veteriner Hekimler Odası Alanya Temsilcisi Kenan Ersoy, 2000 yılından beri bu günün “Dünya Veteriner Hekimler Günü” olarak kutlandığını söyledi. Ersoy, bu yıl 30 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan kutlama etkinlikleri hakkında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e bilgi verdi.

Antalya Veteriner Hekimler Odası Alanya Temsilcisi Kenan Ersoy ve Üyelere ziyaretleri için teşekkür eden Belediye Başkanı Adem Başkan Yücel ise tüm veterinerlerin “Dünya Veteriner Hekimler Günü”nü kutladı. Yücel ayrıca, veterinerlerin belediyenin sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları ve Demirtaş Mahallesi’nde 24 dönümlük arazi üzerine kurulan Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’yle ilgili sorularını yanıtladı.