Alanyalı siyasilerden Vali Karaloğlu’na veda

Alanyalı siyasilerden Vali Karaloğlu’na veda
Antalya Valiliği’nden Diyarbakır Valiliği’ne atanan Münir Karaloğlu’na Alanyalı siyasiler yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Karaloğlu ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Alanyalı siyasiler şu ifadeleri kullandı:

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel:
"Valimiz Sayın Münir Karaloğlu'na Antalya'mız ve Alanya'mıza verdiği hizmetler adına sonsuz teşekkürlerimi sunar, yeni görev yerinde başarılar dilerim."

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan:
"Antalya Valiliğinden, Diyarbakır Valiliğine atanan, Valimiz Sayın Münir Karaloğlu’na, şehrimize yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dilerim."

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu:
"Cumhurbaşkanımızın kararnamesi ile Antalya Valiliği görevine getirilen sayın Ersin Yazıcı valimizin şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diler, Diyarbakır Valiliği görevine atanan Antalya Valimiz Sayın Münir Karaloğlu‘na yeni görevinde başarılar dilerim."

AK Parti Alanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş:
"Antalya Valimiz Sayın Münir Karaloğlu'nun Diyarbakır'a atandığını duydum. İçinde insan sevgisi ve Allah korkusu olan halkın derdiyle dertlenmiş masasının ardında kalmayıp tüm Antalya'yı karış karış gezmiş bir dava adamı olarak tanıdık valimizi. Allah razı olsun. Yeni görev yeri olan Diyarbakır'da da üstün başarılar dilerim. Orada da devletin sıcak yüzünü göstereceğine eminim."