Alanya Sapadere’ye Ulaşım rahat olacak

Alanya Sapadere’ye Ulaşım rahat olacak
Alanya’da Demirtaş Vadisi’nde bulunan Sapadere Mahallesi’nin dar olması nedeniyle trafikte sıkıntı yaşanan yolu Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletiliyor. Yol altyapı çalışmalarının ardından asfaltlanacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri, Alanya’nın değişik mahallelerinde yol yapım, genişletme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. 2 yıl önce Demirtaş Vadisi’ndeki 23 mahallenin kullandığı grup yolunu sıcak asfaltla kaplayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, şimdi de vadide bulunan Sapadere Mahallesi yolunda asfalt hazırlığına başladı. Turizme de hizmet veren 3 kilometrelik Sapadere yolunda genişletme ve tesviye çalışmaları sürerken, toprak kaymalarının olabileceği yerlere duvar örülüyor, yağmur suyu geçiş noktalarına da büz koyuluyor. Altyapısı kısa sürede tamamlanarak güvenli hale getirilecek yol asfaltlanarak vatandaşın hizmetine sunulacak. 

Sapadereliler hizmetten memnun..
Sapadere Muhtarı Hasan Ünal, “Mahallemiz yerli ve yabancı turistlerinde sıklıkla ziyaret ettiği bir yer. Birçok tatilci tur otobüsleriyle geliyor. Yolun dar olması nedeniyle trafikte aksamalar oluyordu. İki aracın yan yana geçemediği yerler vardı. Talebimizi hemen değerlendirip, kısa sürede çalışma başlatan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.