Alanya Resmini Kullandılar

Alanya Resmini Kullandılar
Posta gazetesi Antalya'da yaşanan bir haberi manşetinden Alanya resmi kullanarak Alanya'da yaşanmış gibi okuyucularına lanse etti.
Posta gazetesinden bugün çıkan haberde Antalya'da yaşanan bir olay sanki Alanya'da yaşanmış gibi okuyucularına lanse edildi.


Alanya kalesi'nden iskele manzaralı paylaşılan resimde Antalya Konayaaltı'nda yaşanan bir olay sanki Alanya'da yaşanmış iması verildi.


Haberi gören Alanyalı vatandaşlar ise sosyal medya üzerinden duruma tepki gösterdiler.


Alanya Televizyonu yönetim kurulu başkanı Servet Sipahioğlu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; 


"ALLAH BELANIZI VERSİN BÖYLE MEDYA OLMAZ OLSUN... OLAY NEREDE OLDU... VE AŞAĞIDAKİ RESME BAKINIZ İŞTE BUGÜNKÜ POSTA GAZETESİNİN SON REZİLLİĞİ"


Mehmet Mollamustafaoğlu isimli vatandaşın paylaşımına ise gelen yorumlar şu şekilde;


Mehmet Mollamustafaoğlu; "şerefsiz ler alanya resmini kullanarak haber yapmış gelde küfür etme"


Hüseyin Curabaz; "Alanya ile olayın olduğu yerin arasında kaç km var ve başka birsey teröristler orda inşaat şirketinde çalışırken kimsenin haberi olmuyo kuşyuvasındaki tüneli yapan ismi malum firma orda ve başka bi inşaat ismi daha bunlar hem çalıştırp snra ne yapmaya çalışıyorlar Alanya ya top attırmasınlar sorumlu şerefsizler bu nasıl bi iş nasıl bi düzen"


Mustafa Yüksel; "Hakkaten öyle memet alanya batıyor birilerine"


Kasımoğlu Kerim Yılmaz; "Bu gazeteyi basan Alanya düşmanını kınıyoruz"


Mehmet Mollamustafaoğlu; "haberi yapanı araştırıp gazeteyi arayıp güzel bir kaynak yapmayı düşünüyorum"