Alanya Müftülüğü'nün düzenlediği hatim programları devam ediyor

Alanya Müftülüğü'nün düzenlediği hatim programları devam ediyor
Alanya Müftülüğü tarafından farklı camilerde düzenlenen hatim programları ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Mahmutlar Mahallesi Yarderesi Camii’nde Hatim Programı'nda vatandaşlarla bir araya geldiler.

Programa başta Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan olmak üzere çok sayıda genç ve vatandaş katıldı. Program kapsamında cemaatle yatsı namazı kılındı, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, salavat ve tesbihatlar getirildi. Ardından Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından sohbet irad edildi. Sohbetin ardından ise Müftü İlhan tarafından okunan hatimlerin duası yapıldı.
Program katılımcılara yemek ikramıyla sona erdi.

Programla ilgili bilgi veren ve düzenlenen hatim programlarına tüm Alanya halkını davet eden Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan şu ifadelere yer verdi: "Düzenlediğimiz hatim programlarımızda cemaatimizle birlikte yatsı namazını idrak ediyor, tesbihatımızı ve sohbetimizi yapıyoruz. Ardından ise Ümmeti Muhammed için, birlik ve beraberliğimiz için dualar yapıyoruz. Bu tür programlar aynı zamanda bizlerin daha da birlik ve beraberlik içerisinde olmamızı sağlıyor. Bu vesileyle düzenlediğimiz hatim programlarımıza ve sabah namazı buluşmalarımıza tüm Alanya halkını davet ediyorum” dedi.

05.01.2020 Pazar günü (yarın) Alanya Sanayi Sitesi'ndeki Muhammet Müftüoğlu Camiinde Sabah Namazı Buluşması düzenlenecek olup tüm halk davet edildi.