Alanya Hayvan Hareketi basın açıklaması yaptı

Alanya Hayvan Hareketi basın açıklaması yaptı
Kısa bir süre önce değişik STK Bağımsız Hayvan Hak Savunucuları ile 6 siyasi partinin hayvan hakları komisyon üyelerinden oluşan Alanya Hayvan Hareketi Minik dostlarımızın çağdaş ve özgürce yaşaması için Alanya ‘da hayvan sever gönüllüler bir araya gelerek katliam yasasına hayır dediler.

Minik dostlarımızın çağdaş ve özgürce yaşaması için Alanya ‘da hayvan sever gönüllüler bir araya gelerek katliam yasasına hayır dediler.
Basın açıklamasına CHP, İYİ Parti, Saadet, DEVA, Gelecek ve Sol parti hayvan komisyon üyeleri ile Milliyetçi Çalışanlar Derneği Hayvan hakları komisyon üyeleri, Akdeniz hayvan hareketi platformu ile bağımsız hayvan hakları koruyucuları destek verdiler.
Basın açıklamasında 'Yeni yasanın beklentilerden uzak tamamen idare keyfiyetine açık olduğu belirtilerek sokak hayvanları ve evlerde beslenen mahallerinde beslenme yaşama imkanı ortadan kalkmaktadır' denildi.
Alanya hayvan hareketi 8 temmuz perşembe günü ALTSO konfrans salonunda yapacağı toplantıya tüm duyarlı hayvanseverleri davet etti.