Alanya Gönüllülerinden Kadınlar Günü Ziyareti

Alanya Gönüllülerinden Kadınlar Günü Ziyareti
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Alanya Sosyal Hizmet Merkezinden destek alan kadınları ziyaret ederek, Kadınlar Gününü kutladı.

Ceylan Tanrıseven, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Alanya Sosyal Hizmet Merkezinden sosyal-ekonomik destek alan ailelere ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Tanrıseven, ziyarette bulunduğu kadınlara çiçek ve çikolata takdiminde bulunarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Alanya Kaymakamlığından destek alan kadınları dinleyen Tanrıseven, kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımlarının önemini vurguladı.

Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezinden sosyal-ekonomik destek alan kadınlar da Ceylan Tarıseven’in ve Alanya Gönüllülerinin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde unutulmadıkları için çok memnun olduklarını söylediler.



Ziyarette, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven’in yanı sıra Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik ve Proje Koordinasyon Birimi Uzmanları ile birlikte Alanya Gönüllüleri katıldı.