Alanya'da profesyonel çözümün adresi 'Homegate'

Alanya'da profesyonel çözümün adresi 'Homegate'
Alanya'da yaptığı tasarımlar ve farklı fikirlerle profesyonel çözümler üreten Homegate İnşaat firması sahibi İnşaat Mühendisi Uğur Kayış, "Alanya'da dükkan ve evine değer katmak isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi. 

Alanya'da faaliyet gösteren Homegate İnşaat firması sahibi İnşaat Mühendisi Uğur Kayış, uygun ve bütçe dostu çözümlerle Alanya'da hizmet vermeye devam ediyor.  İç mekan tasarımlarının yanı sıra her türlü tadilat ve dekorasyon işinin yapıldığı firmada herkesin hayali olan birbirinden güzel tasarımlarda hayata geçiriliyor. Yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Uğur Kayış, "Homegate inşaat olarak iç mekan tasarımları, her türlü revizyon ve dekorasyon işleri, iç ve dış mantoloma, proje çizim ve danışmanlığı, anahtar teslim inşaat işleri, prefabrik taşınabilir ve kalıcı yapı çözümleri ile profesyonel ekibimizle hizmet anlayışımızla sınır tanımayan mühendislik hizmetleriyle Alanya'da halkımızın hizmetindeyiz" dedi. 
"VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ"
Kayış, "Alanya'da dükkan ve evine değer katmak isteyen vatandaşlarımızı Mahmutlar Mahallesi'ndeki işyerimize bekliyoruz. Vatandaşlarımız ayrıca bize 05380903529 nolu telefonla ve [email protected] isimli mail adresimizden de ulaşarak bilgi alabilir" diye konuştu.