Alanya'da piknik yapan 37 kişiye işlem yapıldı

Alanya'da piknik yapan 37 kişiye işlem yapıldı
Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Covid-19 tedbirleri kapsamında Kestel ve Mahmutlar mahallesinde mesire yerlerinde piknik yapan 37 vatandaşa adli işlem yapılarak uzaklaştırdı.

Haber: Mehmet AL
Alanya İlçe Jandarma Komutanlığın sorumluluk bölgesinde olan Kestel ve Mahmutlar sahilleri, piknik alanlara giderek ailece piknik yapan 37 vatandaşa Covid-19 tedbirlerine uymadıkları için adli işlem yapılarak piknik alanlarından ayrılmasını istedi. Piknik yapan 37 vatandaş ise jandarmanın uyarıları sonrası araçlarıyla evlerine gittiler.

AMATÖR BALIKÇILAR UZAKLAŞTIRILDI
Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Covit-19 tedbirleri kapsamında Mahmutlar deniz sahilinde balık tutmaya çalışan amatör balıkçılardan 3 kişi jandarma ekiplerince uyarıda bulunduktan sonra yasal işlem yapıldı.

JANDARMADAN PARTİ EVİNE BASKIN
Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde bir evde gürültü duyan çevredeki vatandaşlar durumu 156 jandarma ihbarını arayarak bir evden muzik sesinin geldiğini söylemesi üzerine eve baskın yapan jandarma ekipleri evde kadın ve erkek olan 7 kişiyle birlikte parti düzenledikleri tespit edilmesi üzerine Covid-19 tedbirlerine uymadıkları gerekcesiyle adli işlem yapıldıktan sonra parti yapanlar evden uzaklaştılar.