Alanya'da otomobilin çarptığı şarkıcı Lara kazayı anlattı

Alanya'da otomobilin çarptığı şarkıcı Lara kazayı anlattı
Alanya'da önceki gün yeğeniyle yürürken otomobilin altına kalarak kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sanatçı Lara kazayı evinde Basın mensuplarına anlattı. 

Haber: MEHMET AL
Kazayı anlatan şarkıcı Lara, yeğeninin ‘Allah Allah’ dediğini ve daha sonra kendini bir arabanın altında bulduğunu söyledi. Lara, “Ben öncelikle hala şoktayım. Gerçekten çok üzgünüm. Motosikletim var, annem de hep korkar motosiklet kazası yapacağım diye. Yeğenimin kafesi var, onu ziyarete gitmiştim. İki dakika uğrayıp çıkacaktım zaten. Yeğenim birden bire, olacak ya işte, ‘Teyze hadi gel senle biraz yürüyüş yapalım’ dedi. ‘Tamam da neye yürüyeceğiz anlamadım ki. Spor falan da yapmayacağız’ dedim. ‘Ne bileyim seninle böyle bir beş on dakika yürümek istiyorum’ dedi. Tamam dedim ve yaya yolundaydık karşıdan karşıya da geçmiyorduk. Sonra bir baktım köşeye dönerken o elimi omzuma atmıştı Allah’tan elini çekmişti o anda. Sonra onun bir anda ‘Allah Allah’ dediğini duydum. Ben anlamadım o neden öyle dedi. Hatırladığım o anda ani bir frenle bir restoranın içerisine araba beni sürükledi. Araba altına aldı beni. Restoranın içerisinde araba durdu. Ama o arabanın kaportası bana vurdu. Benim şu anda gövdem, kaburgalarım şu an ezik. Orada bir durdu. Sonra ben gözlerimi bir açtım hani tamirciler böyle arabanın altından bir bakar ya tamir için kendimi arabanın altında buldum. Birilerinin beni arabanın altından çektiğini gördüm. Sonra araba patlıyor dediler. Beni tamamen çekerek ana yola aldılar. Sonra yeğenimi de çektiler sanırım o da arabanın altındaydı, bilmiyorum. O şokla ben onun da arabanın altında olduğunu duydum” dedi. 

“ORADA YATARKEN KIZIMI BİR DAHA GÖREMEYECEĞİMİ DÜŞÜNDÜM”
Olay anını anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Lara, “Ben Alanya halkına duyarlılığından dolayı çok teşekkür ederim. Yerde yattığımda tabi ki bir anne olarak kızımı, onu bir daha hiç göremeyeceğimi düşündüm. Gerçekten çok zor bir durum. Hayatımız kısacık on saniyelik bir şeye bağlı. Lütfen hayatı dolu dolu yaşayın. Hayatı güzel yaşayın, güzel dostluklar kurun. Öncelikle ben ambulansla götürülürken, doktor arkadaşım Ahmet Cem Erkan’ın da doğum günüydü. Buradan Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki sevgili doktor Cem Erkan’a, hemşirelerimize ve tüm sağlık personelimize sonsuz teşekkür ediyorum. Gerçekten zor bir şey atlattım ve mucize eseri şu an hayattayım” diye konuştu.