Alanya'da oda başkanlarından Şahin'e tam destek!

Alanya'da oda başkanlarından Şahin'e tam destek!
Alanya’daki oda başkanları, dün sahte bir hesap üzerinden sanal bir saldırıya maruz kalan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret ederek, Şahin’e tam destek verdiklerini açıkladılar.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’e karşı dün gerçekleştirilen sanal saldırının ardından Alanya’daki oda başkanları Şahin’i ziyaret ederek tam destek verdiklerini açıkladılar.  Oda başkanları ziyarette Başkan Şahin’e yapılan bu sanal saldırıyı kınarken, Alanya’da esnaflara hizmet eden insanların başına bu tür şeylerin geldiğini ve meyve veren ağacın taşlandığını belirttiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin de, “Değerli meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Her zamanki gibi birbirimize yapılan haksız itham ve karalama kampanyalarında da birlik beraberliğimizi göstermiş oldular. Bunlar önemli manevi destekler, kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Bu tür saldırılar hep itibarsızlaştırmaya yönelik. Ama çok şükür bizi bu tür saldırılarla ne itibarsızlaştırabilirler, nede korkutabilirler. Biz hepimiz milletin içinden gelmiş kişileriz. Milletin içinden gelen insan bu tür şeylerden korkmaz. Benim asıl üzüldüğüm konu bizden sonraki gelecek arkadaşlar. Biliyorum Alanya’da bir sürü insan inisiyatif almak istiyor. Ancak ticaretime yada şahsıma bir laf atarlar diye, inanın bir çok iyi insan görev almaktan kaçıyor. Bu tür karalamalar bize çok oldu. 20 yıla yakından Alanya’mıza hizmet etmeye çalışıyorum. 7 yıldır ALTSO Başkanlığını görevini sürdürüyorum. Elimden geldiği kadar mücadele ediyorum. Bu süreçte de çok karalama yapıldı ama çok şükür hiç birisi tutmadı. Çünkü yaptıkları şeyin bir dayanaklarını yok. Bir sahte hesaptan montaj video ile yapılan bir şey. Benim korkum montajda bir devlet büyüğümüze küfür yada Alanya’ya küfür etti vs gibi bir şey de olabilirdi. Çünkü günümüzde bir dünya montajlar yapılıyor.  Biz bu süreçte 2 tane ALTSO seçimi yaşadık. İkisinde de ne ben ne arkadaşlarım hiçbir zaman rakibimiz hakkında karalama kampanyası yapmadık. Bu karalama politikalarını kaldırmalıyız.  Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatalım. Bu bir bayrak yarışı. Bir hizmet yarışı görmeliyiz. Erkenden şunun önünü keselim mantığını bırakmalıyız. Mehmet Şahinler korkarsa, diğer meslektaşlarımız korkarsa o zaman kim gelecek arkadaşlar buraya. Bize kalleşçe, alçakça ve korkakça yapılan bu saldırıyı yapan insanlar gelmek isteyecek. Alanya’mız için projeler yapmaya devam ediyoruz. Ben tüm oda başkanı meslektaşlarıma bu ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.