Alanya'da O Caddelere Bakın Ne Oluyor..

Alanya'da O Caddelere Bakın Ne Oluyor..
Alanya'da o caddelere bakın ne oluyor.. Beklenen karar alındı..

 Alanya Belediyesi tarafından Hacet Deresi üzerine yapılan yeni köprü tamamlandı. Köprüde başlatılan asfalt çalışmasını denetleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alaiye Caddesi’nden sonra Stad Caddesi, Kemal Reisoğlu Caddesi ve Yakar Sokak’ı bütün olarak birleştirerek, 2018’e kadar yatırım programımıza alacağız. Bu caddeleri Adliye’ye kadar olan bölümünü bir prestij caddesi haline getireceğiz.” dedi.

 
HACET KÖPRÜSÜ’NDE SON AŞAMAYA GELİNDİ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Hacet Deresi’ne inşa edilen yeni köprüde sürdürülen asfalt çalışmasını yerinde denetledi. Bölgenin en önemli sorunlarından birisi olan ulaşım sorununu çözmek için tüm gayretleri ile çalışma yürüttüklerini söyleyen Başkan Yücel, Alaiye Caddesi’ne paralel caddeleri birbirine bağlayan köprü ile bölgedeki ekonomik ve sosyal hayatın canlanacağını kaydetti.
 
STAD CADDESİ, KEMAL REİSOĞLU VE YAKAR SOKAK PRESTİJ CADDESİ OLUYOR
Başkan Yücel, “Bölgemizin en büyük sorunlarından birisi olan ulaşım sorununu çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 25 Metrelik yola alternatif olan Alaiye Caddesi’ndeki yolu tamamen genişleterek, yenilenmesinden sonra Stad Caddesi, Kemal Reisoğlu Caddesi ve Yakar Sokak hepsi beraber bütün olarak birleştirilerek 2018’e kadar yatırım programımıza alacağız. Bu caddeleri de bir prestij caddesi haline getireceğiz.” dedi.
 
25 METRELİ VE ALAİYE CADDESİ’NE PARALEL YENİ PRESTİJ CADDELERİ OLUŞTURACAĞIZ
Amaçlarının hem Alaiye Caddesi’ndeki yoğunluğu almak, hem de 25 metreli yoldan Çevre Yolu’na alternatif çıkış sağlamak ve diğer caddelerin trafik yoğunluğunu azaltmak olduğunu belirten Başkan Yücel, “Bunu da çözmek için Sak Deresi üzerinde yeni bir köprü yapılarak doğu ve batı yakası tamamen birleştirildi. Bütün vatandaşlarımız Alaiye Caddesi’ni yoğun bir şekilde kullanıyordu. Bu köprünün tamamlanmasıyla birlikte Çevre Yoluna giriş ve çıkışlar rahatlayacak. İnsanlarımızın mutluluğu, refahı ve huzuru için yol ve köprü çalışmalarımız devam edecek. Köprümüzü asfalt çalışmamızın ardından halkımızın hizmetine sunacağız.” diye konuştu.