Alanya'da eğitim atağı sürüyor! Başkan Toklu ve Müdür Yılmaz’dan inceleme

Alanya'da eğitim atağı sürüyor! Başkan Toklu ve Müdür Yılmaz’dan inceleme
Tekli eğitime geçmesi için çalışma başlatılan Avsallar Halıcı Orhan İlkokulu'nda Başkan Toklu ve Müdür Yılmaz incelemelerde bulundular.

Alanya’da başlatılan eğitim atağı devam ediyor. Okulların online olarak devam etmesi, okullara yapılacak olan yatırımlar için de fırsat yarattı. Bu kapsamda Alanya Belediyesi, ikili eğitim veren Avsallar Halıcı Orhan İlkokulu’na ek bina yapılmasında ve okulun tekli eğitime geçmesine karar vermişti. Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili ilk adımları atmak için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibi okulda incelemelerde bulunmuşlardı.


BAŞKAN TOKLU VE MÜDÜR YILMAZ’DAN ZİYARET

Avsallar Halıcı Orhan İlkokulu’nu bugün Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ziyaret etti. Yapılacak olan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunulurken, Başkan Toklu, “Nitelikli eğitim temel bir insan hakkıdır. Avsallar Mahallemizde temellerini atacağımız eğitim ve öğretim binamız için Milli Eğitim Bakanlığımız ve Alanya Belediyemizin katkılarıyla gayretle, azimle ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.”  dedi.