Alanya Çamlıca yolu asfalta hazırlanıyor

Alanya Çamlıca yolu asfalta hazırlanıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Çamlıca Mahallesi yolunda asfalt öncesi alt yapı çalışması yapıyor. Yaz sezonunda asfaltlanacak 4 bin 400 metre uzunluğundaki yolda stabilize çalışması gerçekleştiriliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, ilçenin farklı noktalarındaki çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal mahallelerde yoğun olarak çalışan ekipler, bakım onarım ve şarampol temizliği çalışmalarının yanı sıra yollardaki alt yapıyı modernize çalışmalarına da devam ediyor. 

ASFALT ÖNCESİ HAZIRLIK
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri daha asfalt programına alınan Alanya’nın Demirtaş Vadisi’ndeki Çamlıca Mahallesi’nin yolunda da alt yapıyı iyileştirme çalışmalarına başladı. Alanya’nın yüzölçümü en büyük mahallelerinin başında gelen ve dağınık bir yerleşime sahip Çamlıca Mahallesi’nde ulaşımı rahatlatacak yolda stabilize çalışmaları yapılıyor. Eskiyen asfaltın iş makineleri yardımıyla söküldüğü yolda, ekipler yolun alt yapısını güçlendiriyor. Bu ay içinde tamamlanması planlanan 4 bin 400 metre uzunluğundaki yol yaz sezonunda da asfaltlanacak.