Alanya Bülten'in Dağıtımı Başladı

Alanya Bülten'in Dağıtımı Başladı
Alanya Belediyesi tarafından iki aylık periyotlar halinde çıkarılan Alanya Bülten dergisi yeni tasarımıyla dağıtıma başlandı.

Yeni tasarımı ve içeriğiyle beğeni toplayan bültenin son sayısının kapağında 5 milyon TL’lik bir yatırımla Alanya’ya kazandırılan asfalt üretim tesisinin haberine yer veriliyor.

Değişen boyutu, görsel zenginliği ve haber içerikleriyle daha kolay okunabilir, görünür ve ilgi çekici bir dergi haline gelen Alanya Bülten’deki haberlerin tamamı “Hizmet ve Altyapı”, “Kurumsal Faaliyet ve Etkinlikler”, “Çevre ve Doğal Yaşam”, “Engelsiz Yaşam”, “Aile ve Sosyal Hizmetler”, “Turizm”, “Kültür, Sanat ve Eğitim” ve “Spor” başlıklarında bölümlere ayrılıyor.

 Alanya Belediyesi Basın ve Halklailişkiler Birimi tarafından hazırlanan Bülten’in, Alanya Belediyesi’nin önümüzdeki dönem stratejilerine uygun, güncel gelişmelere ve farklı içeriklere yer verilebilecek bir nitelikte, yalın ve mesajlarını daha net olarak paylaşan bir yayın olması amaçlanıyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Bülten’in yeni sayısının giriş yazısında, “Güzel Alanya’mız çeşitliliğin ve harmoninin tarifsiz bir ahenkle birlikte yaşandığı ender yerlerin başında geliyor. Çünkü hemşerilerimizle aramızdaki güçlü dayanışma duygusu bizleri birbirimize yakınlaştırıyor. Hepimiz aynı amaç ve hedef doğrultusunda birbirine kenetlenerek büyük bir uyumla güzide kentimizi her geçen gün daha da ileriye taşıyoruz.” diyerek Bülten’in yeni haliyle bundan sonraki sayılarda da birbirinden güzel hizmet ve etkinliklerin haberleriyle Alanyalılarla buluşmaya devam edeceğini belirtiyor.