Alanya Belediyesi Gece Gündüz Sahada

Alanya Belediyesi Gece Gündüz Sahada
Alanya Belediyesi’ne bağlı ekipler, zorlu hava koşulları ve vatandaşların talepleri doğrultusunda hafta içi ve hafta sonu yoğun mesai yaptılar. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler özverili çalışmaları neticesinde Alanya’nın dört bir yanında vatandaşların yanında oldular.

Alanya Belediyesi’ne bağlı ekipler, zorlu hava koşulları ve vatandaşların talepleri doğrultusunda hafta içi ve hafta sonu yoğun mesai yaptılar. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler özverili çalışmaları neticesinde Alanya’nın dört bir yanında vatandaşların yanında oldular.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tam kadro çalışarak, Alanya’nın dört bir yanında vatandaşlara hizmet ettiler. Yoğun bir program izleyen ve vatandaşların taleplerine anında karşılık veren ekipler, gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışarak vatandaşların takdirini topladılar.

TEK TİP SAHİL BÜFESİ PROJESİ DEVAM EDİYOR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Alanya’daki sahil büfelerini daha modern ve güzel bir görünüme kavuşturmak için başlattığı ‘Tek Tip Sahil Büfesi Projesi’ için çalışmalar devam etti. Ekipler, yıkılan eski büfelerin molozlarını kaldırarak, yeni yapılan tek tip büfeler içinde çalışmalara start verdi. Projenin yaz sezonuna yetiştirilmesi ve hem vatandaşların hem de büfe işletmecilerinin mağdur edilmemesi için hafta içi ve hafta sonu da çalışmaların süreceği belirtildi.

BALIKÇILAR LOKALLERİNİN HARFİYATLARI KALDIRILDI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in kaçak yapılara karşı başlattığı mücadele çalışmaları kapsamında İskele bölgesinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde yıkılan Balıkçılar Lokallerinin hafriyat kaldırma çalışmaları tamamlandı.

OBA’DA DRENAJ ÇALIŞMASI

Alanya’nın Oba Mahallesi’nde aşırı yağışlar nedeniyle zarar gören rögarlar değiştirildi ve yağmur suyu drenaj çalışması gerçekleştirildi. Yapılan drenaj çalışmaları kapsamında Oba Mahallesi’ndeki olası sel baskınlarının önüne geçildi.

ŞEHİDİMİZİN AİLESİ UNUTULMADI

Alanya’nın şehidi Fatih Uysal’ın ailesinin Bektaş Mahallesi’nde bulunan evine beton merdiven yapıldı. Şehit Uysal’ın ailesinin isteği üzerine harekete geçen ekipler, beton merdiveni yaparak Şehit Uysal’ın emaneti olan ailesine sahip çıktı. 

YENİ PARK İÇİN YOL VE SICAK ASFALT

Saray Mahallesi Oral Sokak üzerinde yeni yapılan parkta çalışmalar tamamlanırken, parkın yolu da yeniden yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri parka giden yola sıcak asfalt dökerek gerekli çalışmaları gerçekleştirdiler ve yeni park ailelerin ve çocukların güvenle ziyaret edebileceği hale getirildi.

GEDEVET’TE MAHSUR KALAN VATANDAŞLAR KURTARILDI

Yoğun kar yağışı nedeniyle Cumartesi gecesi Alanya’nın Gedevet Yaylası yolunda birçok vatandaş yolda mahsur kaldı. Olay yerine kısa süre içerisinde ulaşan ekipler, yolu açarak mahsur kalan birçok vatandaşın sağ salim evlerine ulaşmalarını sağladı.

GÖKSU VE SARIVELİLER’DE YOLLAR AÇILDI

Alanya’nın Göksu ve Sarıveliler bölgesinde anayola çıkan bağlantı yollarında iki gün süren çalışmalar gerçekleştirildi. Karla tamamen kapanan yollar açılarak vatandaşların evlerine ulaşmaları sağlandı. Bölgedeki aşırı kar yağışına karşı taarruzda olan ekipler, hiçbir vatandaşın mağdur etmeyerek bağlantı yollarını tamamen açtılar.