Akdeniz Dayanışma Platformu’nun Alanyalı başkanı korona oldu

Akdeniz Dayanışma Platformu’nun Alanyalı başkanı korona oldu
Akdeniz Dayanışma Platformu’nun (ADAP) Alanyalı Başkanı Alpaslan Arslan, Covid-19’a yakalandı. Arslan, 2010 yılında İsrail askerlerinin saldırısına uğrayan Mavi Marmara gemisinde de bulunmuştu

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı’nın (İHH) organizasyonuyla Gazze’ye yardım malzemesi götürürken 31 Mayıs 2010’da İsrail askerlerinin saldırısına uğrayan Mavi Marmara gemisinde bulunan ALDAP Başkanı Alpaslan Arslan, Covid-19’la mücadele ediyor. Bir hafta önce koronavirüs tanısı konan Arslan’ın tedavisinin Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürdüğü öğrenildi. Hastanenin yoğun bakım ünitesindeyken dün akşam saatlerinde normal odaya alınan Arslan’ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Alpaslan Arslan’a sevenleri de dualarıyla destek oldu. Alsan Matbaa sahibi ve Alanya Matbaacılar Derneği Başkanı Musa Yaman, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Değer verdiğim dostum, arkadaşım Alpaslan Arslan covid rahatsızlığı nedeniyle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde. Bu vesile ile ne olur aşılarımızı olalım. Maske, mesafe ve temizliğe lütfen dikkat edelim. Yüce Mevlam Alpaslan Arslan kardeşime şifa versin. Arkadaşlarımdan ricam dualarını eksik etmesinler” dedi.