AHEP ALTSO'yu ziyaret etti

AHEP ALTSO'yu ziyaret etti
Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Ekrem Özkul, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yıldırım Saldıraner ve Genel Sekreter Dr Murat Ertan Doğan’da yer aldı. Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Şahin, “Üniversitelerimizin her zaman yanındayız, iki üniversitemize her türlü desteği veriyoruz” dedi.

Yükseköğrenimin Alanya için çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Şahin, “Alanya olarak çok şanslıyız, bir devlet bir özel olmak üzere iki üniversitemiz var. Biz de ALTSO olarak bu anlamda üzerimize düşeni yapıyoruz, kuruluşlarından bugüne iki üniversitemize her türlü desteği veriyoruz. Üniversitelerimiz sosyo-kültürel anlamda önemli bir değer sunuyor ama bunun yanında ekonomik olarak da Alanya’mıza çok ciddi bir katkısı var. Üniversitelerimizin ekonomik olarak Alanya’mıza daha da katkı yapabilmesi için gelişimleri çok önemli. Bugün de AHEP Üniversitemizin gelişimi konusunu görüştük. Her zaman olduğu gibi eğitime destek vermeye, üniversitelerimizin yanında olmaya, gelişimlerine katkı sunmaya devam edeceğiz. Her şey Alanya’mız için” dedi. 

Başkan Şahin ayrıca,  Alanya'mıza iki üniversitenin kurulmasına öncülük eden Alanya'mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür etti. 
AHEP Rektörü Prof. Dr. Ali Ekrem Özkul ise ALTSO’ya teşekkür ziyaretine geldiklerini belirterek, “ALTSO Başkanımız Mehmet Şahin ve ekibi ALTSO olarak güzel projelere imza atıyorlar. Üniversitemizin de kuruluşundan bu yana her aşamasında destek verdiler. Kendilerine çok teşekkür ederiz” dedi.