AGD bölgesel değerlendirme ve istişare toplantıları gerçekleştirildi

AGD bölgesel değerlendirme ve istişare toplantıları gerçekleştirildi
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) – Milli Gençlik Vakfı (MGV) 47. Dönem Bölgesel Değerlendirme ve İstişare Toplantıları 8 bölgede gerçekleştirildi.

AGD – MGV Genel Başkanı Salih Turhan’ın katılımıyla gerçekleşen toplantılarda AGD’nin geçmiş dönemde yapmış olduğu faaliyetler şube başkanlarının katılımıyla değerlendirildi. Bu kapsamda Şanlıurfa, Bitlis, Karabük,  Giresun, Nevşehir,  Bursa, Burdur ve Erzurum’da toplantılar gerçekleştirildi. 8 bölgede gerçekleşen toplantılar ile Anadolu Gençlik Derneği’nin gençliğe ulaşacak yeni çalışmalarının istişaresi yapıldı.

Salih Turhan:  Geçmişten Aldığımız Güçle Yarınlara Daha Büyük Heyecan İle

Bölgesel Değerlendirme ve İstişare Toplantıları’nda konuşma gerçekleştirilen Turhan, gençlik çalışmalarının önemine vurgu yaptı.

Turhan, şu ifadeleri kullandı:

“8 Bölgede yapmış olduğumuz ve 81 ilden tüm Şube Başkanlarımızın ve teşkilatlarımızın katılımıyla bölgesel değerlendirme ve istişare toplantılarını neticelendirdik. Burada çok hayırlı çalışmaların değerlendirme ve istişaresini yaptık. Bu çalışmalar; gençliğimize yeni ufuklar açması, milletimizi ve gönül coğrafyamızı ileriye taşıması ve mazlum coğrafyaların kurtuluşu için önem arz etmektedir. Bu planlamayı tüm kademelerimizle, hep birlikte en güzel şekilde hayata geçireceğiz. Biz Milli Görüşçüyüz, herhangi bir sivil toplum kuruluşu gibi hareket edemeyiz. Milli Görüş, bir dünya tasavvurudur. Milli Görüş, bir medeniyet tasavvurudur. Milli Görüş, tüm söylemlerde ve eylemlerde hidayetin, ferasetin ve dirayetin gereği üzere olmaktır. Yarım asrı aşan tecrübemizle tüm kademelerimizle yeni dönemde de ahlaklı bir nesil yetişmesi için tüm takatimizle çalışmaya devam edeceğiz.”