AGC’den farkındalık oluşturacak ziyaretler

AGC’den farkındalık oluşturacak ziyaretler
AGC Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu ALTSO Başkanı Eray Erdem ile İyi Parti ilçe başkanı Alper Arıkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette AGC farkındalık oluşturmak adına Erdem ve Arıkan’a isimlerine LÖSEV adına bağış yapılan sertifikaları takdim etti.

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri kısa süre önce Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı seçilen Eray Erdem ile İyi Parti ilçe kongresinde güven tazeleyen Alper Arıkan’a tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette farkındalık adına yapılan sertifika takdimi ise büyük beğeni aldı.  

ALTSO Başkanı Eray Erdem, başkan yardımcısı Ahmet Paşaoğlu ve meclis başkanı Mehmet Kural tarafından karşılanan AGC heyeti tebriklerini iletti. Gündeme dair yapılan sohbetin ardından AGC Başkanı Gaye Coşkun, LÖSEV’e Eray Erdem adına yapılan tebrik bağışına ilişkin sertifika örneğini takdim etti. Farkındalık sertifikası için teşekkür eden Erdem, özgür basının önemine dikkat çekti.

AGC Başkanı Gaye Coşkun ise AGC olarak planlanan bazı çalışmalardan bahsederek işbirliği önerisinde bulundu.

AGC Dış İlişkiler Koordinatörü Anastasia Petrova Çetinkaya da Rusya’nın en önemli ticari şehirlerinden olan Murmansk Ticaret Odası’nın gönderdiği iyi niyet mektubu ve ilişkilerin daha fazla geliştirilmesine yönelik mesajını Başkan Erdem’e taktim etti. Erdem de ALTSO’nun ticari ilişkilerin artması için benzer çalışmalara katkı verip işbirliklerinin geliştirilmesini önemsediklerini kaydetti.

İYİ PARTİ'YE ZİYARET

AGC’nin sonraki ziyaretini ise güven tazeleyerek yeniden İyi Parti Alanya İlçe Başkanı seçilen Alper Arıkan ve yönetim kuruluna yaptı. Ziyarette Arıkan’ı tebrik eden Coşkun, LÖSEV'e kendisi adına yapılan tebrik bağış sertifikasını takdim etti. Arıkan’ın sosyal sorumluluk örneği olarak belirtiği bağış sertifikası için teşekkür ederek geçmişte TEMA vakfı için kendilerinin de benzer bir çalışma yaptığını bundan sonrada aynı doğrultuda bağış sertifikasına yönelik çalışma içerisine gireceklerini belirtti. Arıkan ve yönetimi ile gündeme dair sohbet edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.