Adem Başkan Öğretmenini Unutmadı

Adem Başkan Öğretmenini Unutmadı
24 Kasım Öğretmenler Günü, Alanya’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bu anlamlı günde öğretmenini unutmadı..

24 Kasım Öğretmenler Günü, Alanya’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlama programı saat 09.00'da Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı.
Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma programı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona ererken ardından Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’ne geçildi.

KUTLAMALAR KÜLTÜR MERKEZİ’NDE DEVAM ETTİ

Hükümet Meydanı’ndaki törenin ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinliklerine Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) devam edildi. AKM'deki törene Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. AKM’deki törende Saygı Duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, mesleğe yeni başlamış ve emekli öğretmenler günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptı.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL TENİS TURNUVASI İÇİN ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenin ardından Alanya Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen ve Alanya Tenis Kulübü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen Eğitimciler Tenis Turnuvası’nda dereceye giren öğrenci ve öğretmenler ödüllendirildi. Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’den ödüllerini alan öğretmen, öğrenci ve veliler günün anısına hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

BAŞKAN YÜCEL ÖĞRETMENİNİ UNUTMADI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İlkokul Öğretmeni Müşerref Demirci'ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Yücel, İlkokul Öğretmeni Müşerref Demirci’yi evinde ziyaret etti. Öğretmeninin eline öpen ve bu özel gününü kutlayan Başkan Yücel, öğretmenine çiçek ve hediye takdim etti.

YÜCEL: “HER ZAMAN ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Zaman zaman duygusal anların yaşandığı ziyarette, yaklaşık bir saat boyunca öğretmeni ile hasret gideren Başkan Yücel; “Sadece özel günlerde değil, her zaman öğretmenlerimizin yanındayız. Benim bu günlere gelmemde büyük katkısı olan ilkokul öğretmenime bir kez daha

teşekkür ederek, öğretmenler gününü kutluyorum ve sağlıklı uzun bir ömür diliyorum.” dedi.