70 kilometrelik asfalta Okurcalar’dan başlandı

70 kilometrelik asfalta Okurcalar’dan başlandı
Alanya Belediyesi doğudan batıya şehrin her noktasında hizmet vermeye devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in batı mahalleleri için programa aldığı asfalt çalışmasına Okurcalar Mahallesi’nden başlandı. Türkler ve Payallar’ı da kapsayan toplam 27 mahallede asfalt çalışması yapılacak.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in batı mahalleleri için programa aldığı asfalt çalışmasına Okurcalar Mahallesi’nden başlandı. Türkler ve Payallar’ı da kapsayan toplam 27 mahallede asfalt çalışması yapılacağını duyuran Belediye Başkanı Yücel; “Bölgede bir yandan asfalt hazırlığımız sürerken diğer yandan yolları genişletiyor ve asfaltı hızlı bir şekilde yapıyoruz.Batı mahallelerimizde yol, asfalt ve altyapı noktasında vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın taleplerini en hızlı ve etkin şekilde yerine getirmek için ekiplerimiz gece gündüz sahada görev yapıyor. Sezon içerisinde 70 kilometrelik yolu kaliteli ve konforlu bir ulaşım için hazır hale getireceğiz. Şimdiden halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

KONAKLI MUHTARI ARINÇ; “TALEPLERİMİZİ BAŞKANIMIZA İLETTİK ve ÇALIŞMALAR BAŞLADI”

Konaklı Mahallesi’nde Alanya Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülen asfalt hazırlığı çalışmalarını değerlendiren Konaklı Mahallesi Muhtarı Mustafa Arınç; “Konaklı mahallemizin özellikle kuzeyinde bulunan yollarımız ulaşım açısından elverişli değildi. Yol ve diğer taleplerimizi Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ilettik. Sağ olsunlar çalışmalar başlatıldı. İnşallah en güzel şekilde asfaltımız yapılacak. Şimdiki ve daha önce yapılmış olan bütün hizmetler için teşekkür ediyorum.” dedi.

HASAN DÖNDÜ İSİMLİ VATANDAŞ “30 YILDIR EN GÜZEL HİZMET ŞU ANDA YAPILIYOR”

30 yıldır Konaklı’da yaşadığını belirten Hasan Döndü isimli vatandaş ise; “Yollarımız çok bozuktu. Motosiklet ya da araçla gitmemiz imkansızdı. Çünkü kışın çok çamur oluyordu. Şu an çok güzel oluyor. Ben 30 yıldır burada yaşıyorum. En güzel hizmet şu anda yapılıyor. Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyorum.” dedi.