10'ncu Alanya Uluslararası Noel Pazarı start aldı

10'ncu Alanya Uluslararası Noel Pazarı start aldı
Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl ilk kez 7-8 Aralık tarihleri arasında iki gün boyunca kapılarını ziyaretçilerine açan 10. Alanya Uluslararası Noel Pazarı bu gün başladı

Alanya Belediyesi ve Yabancılar Meclisi (Yeni Alanyalılar) tarafından 10 yıl önce organize edilmeye başlanan ve geliri engelli bireyler yararına kullanılan Uluslararası Alanya Noel Pazarı bu gün başladı. 10. Uluslararası Alanya Noel Pazarı, 7 Aralık Cumartesi günü saat 12.00 ile 00.00 arasında, 8 Aralık Pazar günü ise saat 10.00 ile 22.00 saatleri arasında Belediye Hizmet Binası arkasındaki alanda devam edecek.

BU YIL İLK KEZ İKİ GÜN OLARAK GERÇEKLEŞECEK
Önceki yıllarda tek gün olarak planlanan etkinlik bu yıl ilk kez iki gün olarak planlandı. Noel Pazarı yerleşiminde bu sene yeni bir düzenleme getirilerek stant sayısı artırıldı. Yabancıların geleneklerini yansıtacak hediyelik eşya, yeme içme ve tanıtım stantlarının kurulduğu etkinlik 2 gün boyunca sahne şovları ve konserler eşliğinde gerçekleştirilecek.

NOEL PAZARINDA 143 STANT YER ALDI
Noel pazarı alanında ise toplam 143 stant açıldı. Bu stantların 52’si hediyelik, 64’ü gıda, 11’i yabancılar meclisi üye derneği, 1’i kardeş şehir, 12’si tanıtım ve 3’ü de ana sponsor kategorisinde olacak. etkinlik 2 gün boyunca devam edecek.