10 Milyon Euro'luk Düğüne Muhteşem Final

10 Milyon Euro'luk Düğüne Muhteşem Final
10 milyon Euro'luk düğüne muhteşem finalDÜNYANIN sayılı zenginlerinden Hintli Gupta ailesinin oğlu Kamal Gupta ile ünlü bir Hintli işadamının yeğeni Palak'ın, Antalya'da Mardan Palace Hotel'i tamamen kapatarak, 3 gün 3 gece süren ve maliyeti 32 milyon TL'yi aşan düğünü, muhteşem bir gala gecesiyle sona erdi.

10 milyon Euro"luk düğüne muhteşem final

DÜNYANIN sayılı zenginlerinden Hintli Gupta ailesinin oğlu Kamal Gupta ile ünlü bir Hintli işadamının yeğeni Palak"ın, Antalya"da Mardan Palace Hotel"i tamamen kapatarak, 3 gün 3 gece süren ve maliyeti 32 milyon TL"yi aşan düğünü, muhteşem bir gala gecesiyle sona erdi.

Antalya"nın Kundu turizm bölgesinde Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.5 milyar TL"ye mal edilen Mardan Palace Hotel, dünyanın sayılı zenginlerinden Hintli Gupta ailesinin 3 gün 3 gece süren düğünü için kapatıldı. 23 Nisan"da başlayan ve 26 Nisan Pazar gecesi sona eren düğünde lüks sınır tanımadı. Ailenin özel ütücüsünden terzisine, kuaföründen dövme sanatçılarına, özel kahyalardan çekim ekibine kadar 385 kişinin görev aldığı düğünde, organizasyon şirketlerinin çalışanlarıyla birlikte 600"ü aşkın kişi görev aldı.

Gupta ailesinin oğlu Kamal Gupta ve Hintli zengin bir ailenin kızı olan Palak"ın düğünü için birçok ülkeden, aralarında zengin ve ünlü isimlerin de bulunduğu 600 davetli Mardan Palace Hotel"de 3 gün misafir edildi. Kapıda misafirler özel geleneksel dansçı kızlar tarafından tek tek karşılandı. Akşamında otelin Dolmabahçe Sarayı mimarisindeki lobisinde kına gecesi düzenlendi.

Düğünün ikinci gününde ise paraşütlü yüzük merasimi yapıldı. İskele yüzük merasimi için bir kasabaya dönüştürüldü. Ardından akşam üzeri gelin alayına benzeyen danslı yürüyüş merasimi, Barat töreni yapıldı. 1.5 saat süren bu gösteri otelin iki dış kapısında gerçekleşti.

MUHTEŞEM FİNAL

Düğünün finali ise Avrupa"nın en büyük havuzu unvanına sahip 16 bin metrekarelik, içinde Kız Kulesi de bulunan otel havuzunun olduğu bölümdeki gala gecesiyle yapıldı. Platformla üzeri kapatılan havuz kısmında, dünyaca ünlü 100 Bollywood şarkıcısı sahne aldı. Londra"dan gelen özel akrobatlar dans gösterisi yaptı. Gelin ve damat, yüzen kristalden yapılan ve içinde taht olan bir kuğuyla platforma geldi. Gecede yaklaşık 250"ye yakın dansçı da sahne aldı. Düğün, Mardan Palace Otel"in çok konuşulan açılış gününden daha görkemli bir havai fişek gösterisine de sahne oldu. 1 saati aşan gösteri sırasında binlerce havai fişek atıldı.

Her yıl en az iki zengin Hintli ailenin düğününün gerçekleştirildiği ve milyonlarca dolar maliyetin ortaya çıktığı bu düğünler arasında Gupta ailesinin düğünü 10 milyon Euro, yani yaklaşık 32 milyon TL"lik maliyetiyle bugüne kadarki en maliyetli ve en görkemli düğün oldu. Antalya"daki düğünü tamamlayan Hintli ailenin, görkemli törenlerine Hindistan"da devam edeceği belirtildi. Bu yıl için Mardan Palace Otel"de zengin iki Hint ailesinin düğünleri için de görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.