IFA Fuarında Termikel Rüzgarı Esti

IFA Fuarında Termikel Rüzgarı Esti
Uluslararası Teknoloji Fuarı'na (IFA) katılan Termikel, teknoloji devlerinin 93. buluşmasına wi-fi kontrollü ankastre set ile imzasını attı. Tüketiciler ve uzmanlar kadar medyanın da yoğun ilgi gösterdiği Avrupa'nın en büyük beyaz eşya ve tüketici elektroniği fuarına uluslararası arenadan bin 805 katılımcı ve 240 bin ziyaretçi katıldı. Fuarda, Termikel hayata geçirmiş olduğu akıllı ve hayatı kolaylaştıran ürünleriyle hem sektörün uzmanlarından hem de tüketicilerden tam not aldı...

Yaklaşık bir asırdır yeniliklerin sergilendiği, alıcı ve satıcıların buluştuğu IFA Fuarı bu yıl 1 Eylül – 6 Eylül tarihleri arasında Almanya'nın Berlin şehrinde dünya ile buluştu. Dünyanın büyük teknoloji şirketlerinin ağırlandığı fuarda Türkiye'nin başkenti Ankara'yı Termikel temsil etti. Her geçen gün teknoloji dünyasına kazandırdığı yeniliklerle adından sıkça söz ettiren Termikel, yemek yapmayı keyifli hale getiren, mutfağı ise sevdiren ürünleri ile fuarda dikkatleri üzerine topladı.

"YEMEK KOKUSUNU TEMİZLEYEN DAVLUMBAZ" PROGRAMI GELİŞTİRDİK


Termikel standı, Türkiye Cumhuriyeti Berlin Büyükelçisi, Ekonomi Bakanlığı yetkilileri, Ticaret Başmüşaviri, İhracatçılar Birliği Yöneticileri, Dünya Gazetesi yazarı Dr. Rüştü Bozkurt, TÜRKBESD Genel Sekreteri Ayşe Keskinkılıç, Turaş, Ferel, Orkli yetkilileri yanı sıra birçok kurum ve kuruluş tarafından ziyaret edildi.  Küresel sektörde çağı yakalayan ve teknolojiyle harmanlayan Termikel'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya: "Özellikle ankastre fırınlarda ve davlumbazlarda yapmış olduğumuz yenilikler hem uzmanlardan hem de tüketicilerden tam not aldı. İnternetten programlanan ve kumanda edilebilen teknolojik ürünlerimiz sayesinde, doğal ve sağlıklı yemeklerin sağlıklı ve güvenilir şekilde pişirilmesini sağladık. Aynı zamanda mutfağın havalandırılması ve yemek kokularının temizlenmesi programlanabilen davlumbazlar sayesinde kolaylıkla yapılabiliyor. Bu platformda uluslararası müşterilerimizle buluştuk, ürünlerimizden duydukları memnuniyetten bahsettiler biz de gurur duyduk. Ürünlerimiz ve teknolojimiz rekabetçiliğimizi arttırdı. Sektörümüz ve katma değeri yüksek ürünlerimiz ülkemizin ihracatında lokomotif güç olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu'' dedi.