Dünyanın En Büyük Eğitim Fuarı ICEF Berlin'de Dinamoedu Rüzgarı

Dünyanın En Büyük Eğitim Fuarı ICEF Berlin'de Dinamoedu Rüzgarı
Yurt dışı eğitim danışmanlığına farklı bir soluk getiren DinamoEdu, sektörün önemli fuarlarından ICEF Berlin 2017'de dünyanın en seçkin kuruluşlarını portföyüne ekledi.

Yurt dışı eğitim danışmanlığında uzmanlığıyla dikkat çeken hem İstanbul hem de Toronto'da şubeleri bulunan DinamoEdu, sektörün en önemli fuarlarından ICEF Berlin 2017'ye davet edildi. Dünyanın önde gelen okulların acenteliğine sahip olan firma, fuarda pek çok yeni üniversite ve dil okulu ile anlaşma imzaladı.

DinamoEdu'nun acentelik anlaşması imzaladığı okullar arasında akademik alanda master yapmak istemeyen ancak kendilerini bir üst seviyeye taşımak isteyen öğrenciler için sunduğu sertifika programlarıyla dikkat çeken Baruch College- City University of New York, lise sonrası mesleki lisans programları sunan Greater Brighton Metropolitan College da yer alıyor. Ayrıca, dünyaca ünlü modacıları yetiştiren Falmouth University, 7- 18 yaş arası öğrenciler için 3D baskı, kodlama, oyun tasarımı, java tasarımı, robotiks gibi programlarda yaz kampları sunan dünyanın önde gelen yaz okulu ID Tech de anlaşma sağlanan okullardan arasında yer almakta.

DinamoEdu'nun acentelik anlaşması imzaladığı okullar arasında otizm, disleksiya alanında uzmanlığıyla dünyanın en önemli okullarından biri sayılan Priory Education College'da yer alıyor. Okul, 5-25 yaş arası özellikle özel bakıma muhtaç öğrencilere onları sosyal hayata bağlayacak, kariyerlerini şekillendirmelerine imkan sağlayacak özel programlar sunuyor.

DinamoEdu'nun kurucusu Fatih Kuran, "Sektörün en önemli fuarlarından biri olan ICEF Berlin Fuarı'na davet edilmiş olmak bizim için gurur verici. Dünyanın önde gelen seçkin eğitim kurumları ve öğrenciler arasında köprü kuran bir firma olarak yeni iş birlikleri için Berlin'deki fuarda önemli görüşmeler gerçekleştirdik ve anlaşmalar imzaladık. Bunlar arasında alanında fark yaratan özel okullar ve programlar bulunuyor. Örneğin otizm alanında özel programlar sunan Priory Education College'ı portföyümüzü eklediğimiz için çok mutluyuz. Ayrıca Harvard, Stanford ve MIT gibi 150 farklı seçkin kampüste teknoloji üzerine yaz kampları düzenleyen ve alanında dünyanın en büyüğü olan ID Tech ile işbirliğimiz sayesinde gençleri daha küçük yaşta bilgisayar teknolojileri ile tanıştırmayı hedefliyoruz. DinamoEdu olarak portföyümüze seçkin kurumlar eklemeye devam edeceğiz. " dedi.