Yücel'den Öğrencilere Burs Sözü

Yücel'den Öğrencilere Burs Sözü
18- 19 Haziran günleri yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) sayılı günler kala öğrenciler ders maratonunu arttırdı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde sınava hazırlanan öğrencileri ziyaret etti.
 Haber: Fatih Şahin
"ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURSUMUZ DEVAM EDECEK” 
LYS’ye belediye kütüphanesinde hazırlanan öğrencileri tek tek ziyaret ederek başarılar dileyen Başkan Yücel, bir süre öğrenciler ile sohbet etti. Bir öğrencinin ‘Üniversiteyi kazanırsak bize de burs var mı’ sorusuna Başkan Yücel, ‘’Yeter ki sizler üniversite sınavını kazanın. Alanya Belediyesi olarak bu yıl da üniversiteyi kazanan her öğrencimize bir defa olmak üzere burs vereceğiz.’’ dedi. 

“EĞİTİM HER DAİM ÖNCELİĞİMİZ”

Alanya Belediyesi Emine Hacıkura Kütüphanesi’nden her öğrencinin yararlanabileceğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Yarınlarımıza ve şehrimize iyi bir gelecek hazırlamak  için gençlerimizin eğitimine önem veriyoruz. Kütüphanemiz öğrencilerimizin rahat ve sessiz bir şekilde ders çalışabilmesi için gerekli olan imkanların tümüne sahip. Hafta sonu sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.’’ dedi.