Şanlıurfa'daki okul müdürleri ceza aldı mı?

Şanlıurfa'daki okul müdürleri ceza aldı mı?
Şanlıurfa'da, okul müdürlerinin yanlış veri girişlerinden dolayı iptal olan norm fazlası öğretmen atamaları için, acaba soruşturma açıldı mı, ceza verildi mi?
 Şanlıurfa Valiliği norm kadro fazlası öğretmen atamalarını okul müdürlerinin norm güncellemelerinde yapmış oldukları hataların fazla olması nedeniyle ikinci bir emre kadar durdurmuş. Öğretmenlerin zarar görmemesi için yapılan bu işlem, yerinde bir uygulama... Sayın valiyi tebrik ediyoruz.

Bu şu demek: Bu yıl Şanlıurfa'da norm kadro fazlası öğretmen atamalarının yapılmaması demek, norm olmayan okullara sehven açılan normlar nedeniyle ilk atama öğretmen gelmesi demek, norm olmayan yerlere özür durumundan öğretmen gelmesi demek, bu nedenle haksız yere norm fazlası öğretmen oluşması demek... Tabi ki bunun sorumlusunu Valilik bulmuş, peki soruşturmalar açılmış mı? Bilmiyoruz.

Bu müdürler yüksek puan alıp görevden alınan müdürlerin yerine atanan müdürlerdir. Yapılan hatalar yanlarına kar kalıyor, hesap sorulmuyor nasıl olsa bir şey olmuyor diye devam ediyorlar hatalarına.



Ahmet KANDEMİR

Kaynak : memurlar.net