Şampiyonlar Senato Huzurunda Tebrik Edildi

Şampiyonlar Senato Huzurunda Tebrik Edildi
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde fakültelerine birincilikle girmeyi başaran öğrenciler taltif edildi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin 26. 10. 2017 tarihinde yapılan Senato Toplantısı’nda fakültelerini birincilik ile kazanarak ALKÜ’ye yerleşen öğrencilere ödüllerini ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı verdi. Ayrıca Rektör Pınarbaşı, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Şaraç’ın öğrencilere gönderdiği tebrik mektubunu da öğrencilere teslim etti. 

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Fakültelerine birincilikle girmeyi başaran öğrenciler; Mühendislik Fakültesi Emine Özkan, İşletme Fakültesi Mehmet Eren Çiğdem, Tıp Fakültesi Bayram Özal Özkan, Turizm Fakültesi Ahmet Safa Gülsoy ve Eğitim Fakültesi Burak Çakmak aldıkları başarı mektubu ve ödüller karşısında başarılarını bir kez daha taçlandırmanın gururunu yaşadılar. Ayrıca öğrenciler, ALKÜ'de okumanın kendilerine mutluluk verdiğini belirterek, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Şaraç’a ve Rektör Pınarbaşı’na teşekkür etti. 


“ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM”


Rektör Pınarbaşı “Üniversiteye girişte gösterdiğiniz bu başarıyı daha da yükselterek fakültelerinizde sürdürmenizi sizden bekliyoruz. Sizlerin başarıları sayesinde üniversitemizin başarısı ve ünü de artacaktır. Sizlerin fakültelerinizdeki diğer arkadaşlarınıza örnek olmanızı, onları da motive ederek daha güzel ve başarılı çalışmalar yapmanızı istiyoruz. Sizlerin, mezun olduktan sonra da ülkemize, vatanımıza ve milletimize başarılı insanlar olarak hizmet etmenizi canı gönülden diliyorum” diye konuştu.