Müftü İlhan, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti

Müftü İlhan, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti
Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan’ın gençlerin bireysel, sosyal, dini, duygusal ve ahlaki yapılarının değerlerimize uygun bir şekilde gelişmesine ve yetişmelerine yardımcı olmak üzere İlçemizdeki lise ve ortaokul düzeyindeki öğrencilere yönelik gerçekleştirmiş olduğu konferanslar devam ediyor.

Müftü İlhan son olarak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Program kapsamında öğrencilere hitap eden İlhan, "En büyük değerimizin inandık ve tasdik ettik dediğimiz Kur’an-ı Kerim ve Kur’an-ı Kerim’in kendisine indirilen, Kur’an-ı Kerim’i en güzel örnekliğiyle bizlere anlatan Peygamber Efendimiz (s.a.v.) olduğunu, insan olabilmenin ve insanca kalabilmenin tek yolunun Allah’ın emirlerine ve O’nun elçileri olan peygamberlere uymaktan geçtiğini, son peygamberin de Kur’an-ı Kerim’in ifadesiyle en güzel örnek olan Peygamberimiz Hz. Muhammet Mustafa (s.a.v.) olduğunu ifade etti."

İlhan konuşmasında ayrıca dini, milli ve manevi konuların yanı sıra “İmam Hatipli Olmak” hususunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Program öğrencilere başarı dilekleriyle sona erdi.