İmam Hatip Lisesi öğrencileri Müftü İlhan'ı ziyaret etti

İmam Hatip Lisesi öğrencileri Müftü İlhan'ı ziyaret etti
Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan’a Alanya genelindeki okullardan ziyaretler devam ediyor. İlhan'ı son olarak Nebehat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ziyaret etti.

Okul Müdürü Nuri Çakan nezaretinde gerçekleşen ziyarette Müftü İlhan öğrencilerle bir süre sohbet etti. Tanışma ve sohbet havasında geçen ziyarette Müftü İlhan tarafından öğrencilere İmam Hatipli olmanın vizyon ve misyon sahibi olunması gerektiği, toplumun her kesimine iyi olanı, faydalı olanı, güzel olan her şeyi anlatan en iyi hatipler olunması gerektiği, imam hatiplilerin toplumun önünde giden ve topluma en güzel değerleri anlatan kişiler olduğu, İmam hatipli olmanın dinin sorumlusu, kötülüğe karşı daima dik duran, kötülüğü engelleyen daima hakkı hakikati anlatan kişiler olduğu ifade edildi.

Müftü İlhan ayrıca müftülüğün çalışmaları ve hizmetleri hakkında öğrencilere genel bilgiler verdi. Öğrencilerin sordukları sorulara da cevap veren İlhan, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, öğrencilere ve okul idarecilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.