ALKÜ Öğrencilerinden Kaymakam Tanrıseven'e Ziyaret

ALKÜ Öğrencilerinden Kaymakam Tanrıseven'e Ziyaret
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Öğrenci Konseyi Başkanı Emre Akınet ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyesi, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Öğrenci Konseyi Başkanı Emre Akınet, Üniversitede yürüttükleri çalışmalar ve öğrenci toplulukları ile yapmayı planladıkları Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çocuklara oyuncak ve kitap yardımı olmak üzere Polis Özel Harekat, Jandarma Özel Harekat Timlerine mektup gönderimi projesi hakkında Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e bilgi verdi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Emre Akınet: “Alanya Kaymakamız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'e yürüttüğümüz çalışmalar ve yapmayı planladığımız projeler hakkında bilgi vererek desteklerini istedik. Projelerimizin ilki olan Sur'daki çocuklara oyuncak ve kitap yardımı başta olmak üzere Polis Özel Harekat, Jandarma Özel Harekat Timlerine mektup gönderimi projesi olacak.  Projemizin şu anda alt yapısı tamamlandı. Kaymakam beyin desteği ile bu hafta içi projemizi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Ayrıca, Kaymakamımız bizlerin her türlü isteklerimizi ve taleplerimizi dinledi. Her zaman olduğu gibi yine bizlere bir ağabey gibi yaklaştı. Kendisine okulum, konseyim ve şahsım adına teşekkür ediyorum'' dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN “EĞİTİME HİZMET İBADETTİR”
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  Konsey Başkanı Akınet ve konsey üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakam Tanrıseven, Öğrenci Konseyinin büyük önem taşıdığını vurgulayarak konuşmasında şunları kaydetti; “Siz, konsey üyelerine önemli görevler düşüyor. Üniversitede, fakülte ve yüksekokullardaki arkadaşlarınızı dinleyip, önemli sorunları belirleyip, konsey yönetimi ile çeşitli çözüm yolları üretmelisiniz. Projeler üreterek kendinizi daha üst seviyelere taşımalısınız. Kaymakamlık olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Bu alana yapılan her hizmet bizim için bir ibadet niteliğindedir. Geleceğimizin mimarı olacak öğrencilerimizin rahat eğitim görmeleri için çalışmalarımız her zaman devam edecektir. Yapmayı planladığınız ve yapacak olduğunuz projelere destek olacağız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.”