Alanya ASGED eğitim seminerlerine başlıyor

Alanya ASGED eğitim seminerlerine başlıyor
Alanya ASGED Derneği Başkanı Şükran Çalık, Kasım ayı İtibariyle Haziran'a kadar 15 günde bir eğitim semineri düzenleyeceklerini açıkladı. Seminerlerin ilki 25 Kasım saat 10:30'da ASGED dernek binasında 'Kadına Şiddetle Mücadele' adlı söyleyişi ile başlayacak.

Alanya ASGED Derneği Başkanı Şükran Çalık yaptığı açıklamada 'ASGED derneğimizin amacı çocuk, yetişkin dezavantajlı gurupların sosyal, sağlık ve eğitim alanlarında daha bilinçli ve farkındalığı yüksek bireyler olarak toplumsal değerlere katkıda bulunmalarını ve bu kazanımların sürdürebilirliğini sağlamak. Bir Psikolog ve avukatın katılımıyla gerçekleştirelecek seminerlerimizin ana başlıkları; Şiddetin tanımı, haklar, nereden yardım alabilirim, psikolojik desteğin ve aile kavramının önemi' şeklinde olacak.

Seminerimize önceden kayıt yaptırmak gerekiyor. Sosyal medya üzerinden kayıt yapılabilecek. İlk seminer 25 Kasım'da, ikinci ise 10 Aralık Salı günü 'İnsan Hakları ve Engelli Hakları' ile ilgili, Üçüncü seminerimiz de 25 Aralık Çarşamba 'Etkili Medya Okuryazarlığı ile ilgili uzmanlar eşliğinde gerçekleşecek. Seminerlerimiz yıl boyunca devam edecek ve ücretsiz olacak. Seminer bilgileri sosyal medya hesaplarımızdan ve basın yoluyla duyurusu yapılacak. Soru cevap şeklinde olacak seminerlerimize tüm vatandaşlarımız davetli' dedi.

ASGED Sosyal medya hesapları:
Facebook: Asged Alanya
İnstagram: aile_ve_sosyal_gelişim_dernegi
Twitter: @ASGED8