AHEP’ten Polonya’da ERASMUS+ Atağı

AHEP’ten Polonya’da ERASMUS+ Atağı
Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi uluslararası anlaşmalarını ve Erasmus + anlaşmalarını arttırmak, öğrencilerine yurtdışı imkanları sağlamak ve akademik işbirliklerini güçlendirmek yolunda hızlı adımlar atmaya devam ediyor.

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi uluslararası anlaşmalarını ve Erasmus + anlaşmalarını arttırmak, öğrencilerine yurtdışı imkanları sağlamak ve akademik işbirliklerini güçlendirmek yolunda hızlı adımlar atmaya devam ediyor.  İlerleyen günlerde devam edecek olan yurtdışı universiteleri ziyaretleri kapsamında Polonya’nın Varşova, Olsztyn ve Bialystok şehirlerinde üniversite ve yurtdışı eğitim danışmanlığı firmalarına ziyaretlerde bulunan Uluslararası İlişkiler ofisi personeli Anna Bielecka yaptığı görüşmeler neticesinde üniversitelerarası işbirlikleri, Erasmus+ Programı, öğrenci ve akademik personel değişimleri ile ilgili ziyaretler ile üniversitemizin tanıtımına büyük katkıda bulundu.

20’DEN FAZLA ÜNİVERSİTE İLE İRTİBATA GEÇİLDİ

Polonya ziyareti boyunca yaklaşık 20 üniversite ile görüşülerek Alanya HEP Üniversitesi’ni Polonya’da tanıtıldı. Oldukça verimli geçen toplantılarda önümüzdeki dönemden başlayarak Polonya’daki çeşitli üniversiteler ile AHEP Üniversitesi arasında Erasmus+ değişim programları konusunda işbirliği yapma kararları alındı. 

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ SAYIMIZ ARTIRMAK HEDEFLERİMİZİN ARASINDA

Akdeniz’in Uluslararası Üniversitesi olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerleyen AHEP Üniversitesi, üniversite ziyaretleri kapsamında aynı zamanda yabancı uyruklu öğrenci adaylarına da AHEP hakkında bilgi verme fırsatını buldu. Üniversitemizin 100% İngilizce eğitimi veriyor olması ve Alanya’da bulunması ise öğrenci adaylarımızın en çok dikkatini çeken noktalar oldu.