AHEP LÖSEV Kampüsü Olma Yolunda

AHEP LÖSEV Kampüsü Olma Yolunda
Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Sosyal Aktivite ve Sosyal Sorumluluk Topluluğu (AHEP SASST) öğrencileri bugün Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ile ilişkilerini pekiştirmek adına bir araya geldiler.

LÖSEV Halkla İlişkiler Yönetmeni Can Öney ve Antalya Halkla İlişkiler Sorumlusu Atahan Meydan'ın katılımlarıyla gerçekleşen "LÖSEV'le Mutlu Umutlu" konulu seminerde üniversite öğrencilerinin yanı sıra eski adı Barış Manço okulları olan Özel Yedi Bilim Koleji öğrenci ve öğretmenleri katılarak farkındalık adına bilgilendirildi. 

LÖSEV tarafından düzenlenen KAMPÜSTE LÖSEV Projesi kapsamında üniversite gençliğine sosyal sorumluluk bilinci aşılayarak birlikte gönüllü çalışmaları yapmak, onların fikir ve destekleriyle yeni projeler üretmek, böylece daha çok lösemili çocuğa  hayat vermek için gerçekleşen bu etkinlikte vakfın gönüllülük esaslı hizmet ve çalışmaları hakkında Can Öney tarafından yapılan sunum oldukça ilgi çekti.
Daha sonra topluluk yetkililerimiz ve LÖSEV yetkilileri bir araya gelerek yaptıkları toplantıda ilerleyen süreçlerde LÖSEV kampüsü olmaya yönelik projeleri planladılar ve  birlikte el ele verip lösemili çocuklarımızı destek olacaklarını dile getirdiler.