Can Dündar'a Saldırı Anının İlk Görüntüleri!

MİT TIR'ları soruşturmasında yargılanan Gazeteci Can Dündar'a bir kişi tarafından adliye önünde silahlı saldırı düzenlendi. İşte olay anının ilk görüntüleri.



MİT TIR'ları soruşturmasında yargılanan Gazeteci  Can Dündar'a mahkemenin karar için ara verildiği sırada kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından silahlı saldırı

MİT TIR'ları soruşturmasında yargılanan Gazeteci Can Dündar'a bir kişi tarafından adliye önünde silahlı saldırı düzenlendi. İşte olay anının ilk görüntüleri.



MİT TIR'ları soruşturmasında yargılanan Gazeteci  Can Dündar'a mahkemenin karar için ara verildiği sırada kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından silahlı saldırı yapıldı. Olayda Dündar yara almazken kurşun NTV muhabirinin bacağını sıyırdı.


CAN DÜNDAR'IN AYAKLARINA DOĞRU ATEŞ ETTİ

Saldırgan "Sen vatan hainisin" diye bağırarak yere 2-3 el ateş etti. Saldırıda  Can Dündar yara almazken yerden seken kurşunlardan biri NTV muhabiri Yağız Şenkal'ın bacağını sıyırdı. Hafif yaralanan muhabir ambulansla hastaneye kaldırıldı.


ELLERİNİ KALDIRIP TESLİM OLDU

Saldırı sonrasında polisler silahlarını çekerek şahsın etrafını sardılar. Polisler silahını atmasını teslim olmasını söyledi. Silahlı saldırgan ateş ettikten sonra ellerini havaya kaldırıp üzerinde silah olmadığını polislere gösterdi. Daha sonra yere diz çöktü ve yere yatarak teslim oldu.


EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Saldırgan olayın ardından polis tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.  Al Jazeera Türk'ün haberine göre saldırganın üzerinden Murat Ş. adlı kimlik çıktı. Saldırgan 1976  Sivas doğumlu. Emniyetteki sorgusu sürüyor.