Ziyaretçiler, Elif Korkmazel ile Birlikte Maharetlerini Sergiledi

Ziyaretçiler, Elif Korkmazel ile  Birlikte Maharetlerini Sergiledi
Antalya'nın alışveriş ve yaşam merkezi Erasta Antalya, usta aşçı Elif Korkmazel ile "Hünerli Eller Yarışıyor" etkinliğine ev sahipliği yaptı. Etkinlik kapsamında ziyaretçilerle pratik bilgiler ve lezzetli tarifler paylaşan Korkmazel, düzenlediği workshop ve yarışmalarla keyifli bir hafta sonuna imza attı.

Erasta Antalya, usta aşçı Elif Korkmazel'i "Hünerli Eller Yarışıyor" etkinliğinde ziyaretçileriyle buluşturdu. Kadın ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Korkmazel, mutfak sırlarını paylaştı, pratik tarifler verdi. "Mutfağın Pratik Hali" başlıklı ilk bölüm, sebze pişirmenin püf noktası, etin en lezzetli hali için küçük detaylar, aniden gelen misafirlere hazırlanabilecek pratik tarifler, hamur işlerinin lezzet sırlarını içerdi.

Etkinliğin ikinci bölümü, hünerli ziyaretçilerin katılımıyla gerçekleşen birbirinden ilginç ve eğlenceli yarışmalara sahne oldu. Yarışmacılar arasında en hızlı ve başarılı elma soyan, tişört katlayan, ipliği iğneye geçiren ve yastık kılıfı geçiren katılımcı ödüllerin sahibi oldu. Korkmazel, Erasta Antalya'da kendisine yoğun ilgi gösteren kalabalığa teşekkür ederek, anı fotoğrafı çektirdi.